”Boken är till alla tjejer som vill lyckas”

Adrian_Isabel_Foto_Bergelin_Johan_MG_4121[2]

Hon är bloggare och stylist, gift med världskände Swedish House Mafia-dj:n Steve Angello. Nu kommer Isabel Adrian ut med romanen Sex, droger och en dj. Vi har tagit ett kort försnack med Isabel inför eventet!

Den 13 maj gästar du Books & Dreams författarkväll där vi får höra om din nya bok, hur känns det att debutera? 

– Helt underbart, som en dröm som går i uppfyllelse. Detta är något jag jobbat på väldigt länge och något jag velat göra sedan jag var 15 år.

I maj släpps Sex, droger och en DJ, hur vill du beskriva boken?  

– En hyllning till kärleken, till musiken, till alla tjejer som vill lyckas. Jag vill försöka få folk att förstå att det spelar ingen roll hur glamoröst eller oglamoröst ditt liv är, alla har vi demoner och trauman som vi måste gå igenom. Livet är inte en Harlequin-roman, men det kan bli, du måste bara skapa den själv.

Hur mycket har du hämtat från dina egna erfarenheter? 

– Jag har hämtat allt från mina egna erfarenheter, och då menar jag erfarenheter från personer jag har träffat, berättelser jag har hört, mail jag har läst från unga tjejer men även berättelser från mig själv. Allt detta har jag samlat ihop till alla de olika karaktärerna i boken.

Vad händer i ditt liv just nu? 

– Jag har precis startat en egen agentur där vi hjälper till med kreativitet inom design bland annat. Jag håller också på med en amerikansk TV-produktion, har en nagelkollektion ute med NCLA, tillverkar accessoarer i läder och jobbar även på en kollektion där jag tillverkar både läderjackor och läderbyxor. Jobbar som head designer för ett märke som kommer lansera sin damsida i vår, sedan har jag min blogg som jag alltid håller igång! Plus en del andra projekt på G, mycket händer i min värld!

Vilken är din starkaste läsupplevelse? 

Jag har nog läst över 1000 böcker och fortfarande så är  Grottbjörnens Folk och En Vampyrs Bekännelser några av de absolut bästa som jag har läst. Alla böcker som jag läser ger mig en upplevelse, älskar böcker som får fram känslor, jag älskar att drömma mig bort därför gillar jag att läsa om saker som inte kanske finns men skulle kunna vara framtiden eller forntiden, där fantasin får flöda. Jag vill läsa om saker där jag kan drömma mig bort men det måste ändå vara realistiskt. Invandrarna är också en oerhört bra bok jag läst, även Sagan om Ringen-böckerna älskar jag. Jag vill att folk ska få drömma sig bort även i min bok, verklighetsbaserade böcker och adda på lite fantasi, det gillar jag.

Kommentera