HEJ BOKAKTUELLA AGNETA SJÖDIN!

Vi är så glada att ha dig med på vår stora författarkväll i mars!
– Jag är också jätteglad! Jag ser väldigt mycket fram emot att möta alla!

I veckan släpptes din nya bok Från hjärtat. Hur vill du beskriva den? För vem är boken skriven?
– Det är en fristående uppföljare till min förra bok Av egen kraft – en bok som handlar mycket om att bygga upp en bra och kärleksfull relation till sig själv. Från hjärtat handlar om nästa steg. Hur man kan vara en bra medmänniska. Lyhörd, inkännande och att se sin omgivning och på vilket sätt man kan bidra till att förändra världen i det lilla. Bygga bra relationer med de omkring sig, välja att vara sitt bästa jag. En inspirationsbok om att leva från hjärtat, att våga sig utanför sin bekvämlighetszon. Dessutom en del träningsövningar.

Något livsråd du själv har tagit med dig från dina resor och de människor du har mött?
– Det finns en hel del i boken om detta. Det handlar framförallt om att vara närvarande i mötet, att se och ta in med alla sinnen. Att våga stanna upp.

Vad gör du i vår?
– Jag reser med ett internationellt dokumentärfilmsprojekt som heter ”The Explorers” som filmar djur, natur och naturfolk världen över. Sedan blir det ”Fångarna på Fortet” i början av juni. Och naturligtvis så skriver jag. Jag kommer att uppleva mycket på mina resor så det kommer att finnas mycket att dela med sig av.

Fin boka-tidigt-rabatt: Som Books & Dreams-läsare får du just nu boka 3 biljetter men betalar endast för 2! Pris 775 kr för 3 biljetter, inklusive bokningsavgift (ordinarie pris för 1 biljett är 395 kr). Ange koden earlybird vid bokning. Erbjudandet gäller till och med den 7/2. OBS! Begränsat antal platser. En biljett gäller för alla tre. BOKA HÄR. 

ellyg

Kommentera