Kryssa till Crimetime Gotland med Viveca Sten!

För dig som inte har möjligheten att delta alla dagar på nya deckarfestivalen Crimetime Gotland finns nu chansen att besöka lördagens festivalaktiviteter i samband med en härlig sensommarresa. Följ med på en spännande deckarkryssning till Gotland tillsammans med Birka Cruises och deckardrottningen Viveca Sten!

Kryssninge-hemsidan-640x400Stockholm – Visby: 14 – 16 augusti
Förbered dig på en weekendresa full av god mat, underhållning och spänning! Fartyget lämnar Stadsgårdskajen i Stockholm den 14 augusti, stannar i Visby under hela lördagen och återvänder till Stockholm på söndagskvällen den 16:e. På Birkabåten hittar du underhållning i form av shower, karaoke och partyband, samt ett härligt spadäck med allt från ångbastu till utomhusjacuzzi. Ombord finns även flera barer och restauranger, samt en stor solterass med en storslagen utsikt över Östersjön. Med på kryssningen följer också en av Sveriges mest lästa författare: Viveca Sten, som sålt över 2 500 000 böcker av sin serie Morden i Sandhamn. Hennes böcker har översatts till många språk, och har även filmatiserats. Under resan kommer Viveca berätta om sitt skrivande, signera böcker och inte minst berätta om sin relation till den svenska skärgården.

Erbjudande:
Som Books & Dreams-läsare betalar du endast 1 745 kr/person för att följa med på sommarens mest spännande kryssning. I köpet ingår ett 1-dagspass till Crimetime Gotland – du har därför möjlighet att spendera hela lördagen i Visby på festivalen och möta dina favoritförfattare!

I priset ingår:

  • Del i tvåbäddshytt
  • 1-dagspass till Crimetime Gotland
  • Två 3-rättersmiddagar
  • En frukostbuffé
  • En brunch
  • Författarmöte med Viveca Sten
  • Goodiebag med senaste numret av Books & Dreams och en sommardeckare

Boka nu:
Ordinarie pris för resa: 1 995 kr/person.
Du betalar: 1 745 kr/person.
Books & Dreams-läsare får 500 kr rabatt på valfri tvåmanshytt.
Du bokar din resa på www.birka.se, eller på telefon 08-702 72 00.
Uppge koden ”SAMCRIME”.

Läs mer om kryssningen och boka här!

 

Kommentera