Se bilderna från B&D-kvällen i Göteborg!

Den 28 september bjöds det på en fullspäckad Books & Dreams-föreställning på vackra Stora Teatern i Göteborg.

Under kvällens första halva gästades vi av storycoachen och inspiratören Katrin Sandberg (Hitta din sanna story), biografiaktuella artisten och TV-personligheten Christer Björkman (Generalen), journalisten Karin Alfredsson, som efter sex års uppehåll är tillbaka som författare (Skrik tyst så inte grannarna hör) och prisbelönta spänningsstjärnan Anders de la Motte (Höstdåd), som till publikens förtjusning visade sina skills som tidigare barpianist och spelade på Stora Teaterns hundraåriga flygel.

Vi fick även möta Johanna Bergkrantz från vår samarbetspartner Läkarmissionen som informerade om den akuta hungerkatastrofen i Sydsudan där över en miljon barn riskerar att dö av undernäring om de inte får hjälp. Läs mer om Läkarmissionens arbete och ge en gåva.

I pausen bjöds det på mat, vin boksignering och bokförsäljning som sköttes av Akademibokhandeln. Dessutom bjöd Nespresso på goda kaffekakor som var mycket uppskattade.

I andra akten fick vi möta norska succéförfattaren Anne B. Ragde på scenen (Det finns alltid förlåtelse), feelgooddrottningen Åsa Hellberg som berättade om den tredje fristående boken i sin hyllade Sonja-serie (Sonjas andra chans) och deckarkungen Jens Lapidus, aktuell med tredje delen i sin Stockholm Noir-serie (Top dogg). Dessutom bjöds det på fint vinstregn med bland annat höstens bokpaket, hudvårdskit, biljetter till Göteborgsoperans hyllade dansföreställning Kult och operaföreställningen De sju dödssynderna & Gianni Schicchi.

STORT TACK till alla fantastiska författare, gäster och samarbetspartners som förgyllde denna kväll!

Följ oss gärna även på Facebook och Intagram, så missar du inga
Books & Dreams-nyheter.

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 09.03.02

 

Kommentera