Vinn lyxig övernattning på c/o Häringe Slott!

co_haeringe_slott_2d9e70_haringe_slott_allee

Books & Dreams är stolta över att erbjuda dig möjligheten att vinna en lyxig övernattning på en av redaktionens favoritplatser; det vackra 1600-talshotellet c/o Häringe Slott.

En perfekt miljö för alla bokmalar som drömmer om en skön helg fylld med läsning, matupplevelser och avkoppling i vackra omgivningar.

Anrika c/o Häringe Slott ligger knappt fyra mil söder om Stockholm och bor du inte allt för långt ifrån är det en perfekt destination även för dig som vill göra en minnesvärd dagsutflykt.

Här kan du njuta av deras omtalade Afternoon Tea som serveras varje dag med nybakade scones, oemotståndliga sötsaker och delikata snittar i någon av slottets salar.  All mat som serveras är omsorgsfullt tillagad med lokala säsongsråvaror. Om du besöker slottet under en weekend kan du beställa avkopplande spabehandlingar, som en harmoni-massage.

Du vinner: En Häringevistelse, där ingår en ljuvlig trerättersmiddag (exklusive dryck), övernattning i delat standard dubbelrum och härlig frukost i slottets bibliotek när ni utvilade vaknar dagen därpå. Värde 1445 kr/person.

För att tävla: Gå in och gilla c/o Häringe Slott på Facebook och svara på frågan: Vilken känd deckarförfattare gifte sig på c/o Häringe Slott år 2010?

Motivera även vad du vill läsa mer om i Books & Dreams.
Skicka in ditt svar till info@booksdreams.se senast den 15 november

IvarKruger01 Exterior_orangeriet h0m6enkfy5imlvfl6jhw sq5dwoeucgdwyo1q9zcp

Kommentera