Fredagsmys

IMG_20130222_200531 IMG_20130222_200559 IMG_20130222_200628 IMG_20130222_200711

 

Varje fredag är det burgarkväll i vår familj. Vi introducerade burgarkväll på fredagar när vi tyckte att barnens stripsätande gått överstyr. Det var nog fyra år sedan. Så varje fredag går vi till Super Duper Burger (världens bästa burgare Noe och Market), eller så hämtar vi hem från samma ställe. Magnus har tröttnat på burgare, han hämtar japanskt. Jag har börjat tröttna, men barnen … de verkar inte ens fundera på något annat än burgare.

Kvällens film var Singing in the Rain. Jag har inte sett den förut. Max hade sett den i skolan och berättade att den var ett beställningsjobb: man hade ett gäng låtar som var populära och behövde en handling för att knyta ihop dem – och voila! Singing in the Rain. En roligare The Artist, som vi såg för något år sedan, och kom fram till var världens sämsta Oscarvinnare. HERREGUD så usel. Herregud!

Gene Kelly var söt i varje fall. Och barnen trodde mig knappt när jag berättade att Debbie Reynolds är prinsessan Leias mamma. Men det är hon. Hon är Carrie Fishers mamma.

Så var fredgsmyset överstökat. Jag har ingen riktig koll på den här helgen. Men jag tror den blir bra. Det är jag faktiskt nästan helt säker på.

 

 

 

 

Kommentera