Så varmt idag

IMG308

Vi åt ute i solen idag, på Duboce café (Duboce och Sanchez, du tar en Turkey, Bacon, Avacado and Swiss Sandwich). Det var varmt. A var där med sin bebis. Mysigt. Jag fick jäkta lite. Jag hade ju mitt hjärta som skulle ultraljudas.

Man får en varm filt över sig, så att man ska kunna slappna av och inte ska oroa sig, på ultraljudet. Det gjorde jag inte, oroade mig alltså. Jag upprepar det jag tidigare har sagt; jag har aldrig känt mig så frisk och vältränad och pigg som nu. Det kan helt enkelt inte vara något problem med mitt hjärta.

IMG798 IMG800 IMG797

Man kunde ligga och titta på Universum medan de gjorde ultraljudet. Vad vackert det är. Och mycket riktigt, inget konstigt med hjärtat enligt ultraljudsteknikern. Visst det läkte lite, mitt hjärta,   men det var inget alarmerande.

Jag har förmodligen haft det hela livet.

Och sedan gick jag förbi våra vänner på Noe.

IMG791

Jag har ingen cykel i San Fran, jag har en jättefin stående i U:s förråd hemma i Eklanda. Magnus vill inte att jag ska cykla för att trafiken är så eländig här, och det finns inga cykelbanor. Enligt Magnus så har jag väldigt dålig uppsikt. Jag är en fara, enligt samme man.

Jaha.

Jag hämtade Lilo lite tidigare. Hon hade bett om det. För att de skulle spela American Football på hennes fritids, och det var hon inte särskilt intresserad av. Vi gick till La Boulangerie i Cole Valle för ett eftermiddagssnack, klass fika. Och en ”single shot decaf soy latte” åt mig. Min doktor säger att om jag dricker decaf så kanske jag inte får halsbränna. Det är inte det att jag saknar kaffet så mycket, mer grejen omkring; ta en kopp kaffe i solen, med vänner, doften … jag vet inte. Det är inte samma sak med te. Inte alls.

By the way, jag är inte ens säker på att jag gillar kaffe.

IMG801 IMG802

Vi satt länge och läste.

Och jag kände mig fantastiskt lyckligt lottad hela dagen. Hela, hela dagen. Och sittande framför min dotter kändes det dessutom som om himlens änglar sjöng för mig.

 

 

Kommentera