Morgon I Las Vegas

image

Sa jag bloggar fran mobilen, sa det blir inga prickar pa ratta stallena!
Sa det ar morgon i Vegas. Hur hamnade jag har? Efter att alldeles bestamt sagt ingen mer gang? Jag ville till San Diego, men barnen sa nej till konst och museum och legoland och seaworld. De ville se musikaler och shower.
Sa nu ar jag i Vegas. Vi har biljetter till tva shower och ett hotell med gigantisk pool. Ute ar det redan 24 grader och en bit bort ligger Bellagio med sina fontaner. Vi har packat bocker. Jag ska lasa Sheryls bok. Max laser No easy day, om Navy Seals och raiden mot Bin Laden. Lilo har packat Drama. Sedan ar det laxor ocksa.
Men det blir nog bra det har.

2 kommentarer

  1. S skriver:

    Låter som en kul trip, med eller utan prickar! Vad är det som ändå lockar er tillbaka?

  2. Gunilla Bergensten skriver:

    Jag har minne som en guppy? Nära, billigt att bo och flyga hit, varmt och ett fantastiskt utbud av shower. Måste åka till NY för att få samma utbud, och dit är det långt, och just nu rätt kyligt.

Kommentera