Bad parenting

De första 10 minuterna av ”Rock of Ages” försökte jag trösta mig med att en Britney Spears video eller Lada Gaga var mycket värre än det här. Eller åtminstone ungefär lika illa.

Suck.

Sedan funderade jag på om jag var så obekväm med det för att jag satt bredvid min dotter. Och då tänkte jag på hur sällan jag sitter bredvid henne när hon kollar sina idoler på Youtube. Då slog det mig att jag faktiskt inte riktigt vet vad hon tittar på.

Det blev en lång tanke.

Caitlin Moran skriver i en av sina kåserier (samlat i Moranthology) att hon önskade att det fanns ett MTV för vanliga människor. Ett där kvinnorna inte behöver bete sig som ”hoes”. Och det är ju helt fascinerande att kvinnor, trots att de säljer miljontals album, knappt får ha några kläder på sig och ser ut som om de har orgier med sig själv oavbrutet. Hela tiden ska de smeka sig och jucka och jucka lite till. Jaja.

Allt det där såg vi på Rock of Ages. På scen.

Men vi skrattade också.

Och nu har jag nog slagit taket vad det gäller ”bad parenting”. Tjohoo.

 

Kommentera