Torsdag

IMG_20130425_213827

Det är inte ens ett guilty pleasure, det är bara, bara dumt. Men här sitter jag igen och ser Glee… Och det är så uselt. Det är så uselt. Ibland kan jag inte ens titta, utan måste byta kanal. Ändå kan jag inte låta bli. Här sitter jag.

Det är som socker – man vet att det inte är bra för en, men man kan inte låta bli. Annars har det varit en bra dag. Jag åt middag med M, min kompis, på Café Flore.

IMG_20130425_213633

Vi pratade lite om skillnader mellan USA och Sverige – det handlar om nästa bok. Fortfarande skissar jag på skelettet.

OMG – nu är det så illa, Glee alltså, att jag inte tror att jag kan titta klart. De har fått klart för ytterligare två säsonger. Men det är väl bara jag som tittar numera?

Nåja, tillbaka till nästa bok.

M sa att en av de största skillnaden mellan Sverige och USA är att förskola och skola inte har något genustänkande, man funderar inte på om man behandlar killar och tjejer olika. Och att förskolan inte har någon läroplan. Tänka sig, ändå ser jag den amerikanska förskolan som mer inriktad på att lära sig saker – som att läsa och skriva.

Nåja igen, det får jag nog fundera mer på.

 

Kommentera