Saker som vi gör

IMG_20130429_094821

Jag går bakom dem rätt länge, jag har inte bråttom och det är lite gulligt att se. Sonen och hans pappa (förmodar jag) har varsin Kasperdocka på handen och det är Kasperdockorna som håller i varandra.

Jag tänker att det var förmodligen det som krävdes idag – för att komma iväg. Jag har sett ”värre” saker. Jag har hört om betydligt mer komplicerade saker. En väns dotter vägrade klä sig, då körde de henne insvept i en filt till dagis, men kläderna i en påse. Dottern klädde sig gärna på dagis.

Förskolan. Förskolan heter det.

En annan kompis son hade alltid spindelmannendräkt under sina kläder. I många år hade han det. En annan skulle alltid ha sin barnvagn med sig, den lilla, som hela tiden körde fast i snön.

Kasperdockorna håller hårt i varandra när de går på Munin. Sedan släpper de taget och brottas lite och pratar. Jag tror de kramades också.

 

Kommentera