Gott Slut!

image-2

 

Det drar ihop sig. Jag har varit på road trip längs Highway 1 och helt tappat bort mig. Jag vet inte längre vilken dag det är. Jag får påminna mig då och då – idag är det till exempel lördag.

I går körde vi från Santa Barbara till San Francisco, fem timmar i bil. Det var gott om tid att prata om sommarlogistiken, sommarstugeplaner och lite om våra beteenden. Det var bra. Vi kom överens om att spendera lite pengar på den där sommarstugan. Och vad det gäller sommarlogistiken kan jag inte påstå vi kom någonstans egentligen. Never ending story.

Barnen fick en resa till London i julklapp. Sedan tre år tillbaka ger vi inte våra barn några ”saker” i julklapp, vi kör upplevelser. Vi är alla rörande överens om att vi inte behöver mer saker. Men resan till London måste funka tillsammans med resan till Sverige. Så det är allt lite meck.

Veckovill, dagvill, nu är det dags att börja fundera på vad som var bra 2013 och förhoppningar för 2014.Vi brukar göra en avstämning på nyårsafton – jag och Magnus. Se vart vi är och vart vi är på väg. Det samtalet har vi kvar. Jättekvar.

Men det får hända på tisdag. På tisdag.

 

Kommentera