Det blev en dyr helg…

Jag tappade ett glas vatten på min dator. Inte så mycket tappade som stötte till ett glas och det välte över datorn. Så nu är jag väldigt mycket fattigare för den tvärdog. Och nya datorn kommer inte förrän om två veckor, för jag vill ha svenskt tangentbord.
Så välkommen till mitt liv i bilder. Ett tag.

Helgen började helt fantastiskt, jag tog bussen, ensam, inga familjemedlemmar upp till Legion of Honor för att se Zornutställningen.

20140126-195932.jpg

 

Och den var fantastisk! Jag måste erkänna att jag väntade mig en utställning med kvinnor som badade. Ja och dalkullor då. Jag hade ingen aning om att Zorn var en så oerhört begåvad portättmålare. Helt fantastiskt. Zorn har målat tre amerikanska presidenter, till exempel. . Han var i USA sju gånger och målade porträtt. Zorn blev mångmiljonär på sin konst redan under sin livstid.

zorn 2

 

Min favorit! Har du sett den i verkligheten? Ljuset är helt magiskt. Precis som man kommer ihåg det från de sena sommarkvällarna. Det mjuka dunklet från en sommarsol som egentligen inte går ner. Älskar den.

Zorn var helt, helt fantastisk. Så idag, söndag tog jag med mig familjen och såg om föreställningen.

Och ser man på, snart kommer Georgia!

20140126-200040.jpg

Kommentera