Google köper busshållsplatser eller lite spanking

Vad ska jag skriva om …

att bussen körde förbi mig (allt detta sitta på toaletten har liksom tagit musten ur mig så jag cyklar inte riktigt lika ofta) när jag stod på hållplatsen och väntade på just bussen och att jag hörde att Google köpt min hållplats och att vanliga bussarna inte längre stannar där, bara Google bussarna? Eller, att detta var en del av ett samtal jag hade idag:

– Then I slapped the face. Pretty hard.

Och det ansiktet satt på ett barn. Och sedan fortsatte samtalet och jag förstod att ”spanking” var en del av den här familjens uppfostran.

Herregud, vad fel det känns.

I medierna valsar en NFL-spelare omkring. Han har blivit åtalad för barnmisshandel. Aga är inte förbjudet i USA. Bara för mycket aga. Vilket en jury har kommit fram till att den här spelaren utövat. Man får inte slå sitt barn med en kvist så att det blir märken. Man får slå med en kvist, bara det inte blir märken. (OMG!)

Spelaren har försvarat sig med att han bara disciplinerat sin son på samma sätt som han blev disciplinerad av sin far.

Det intressant är att om den som jag pratade med tidigare, om han istället hade slagit sin fru i ansiktet ”pretty hard” så hade han säkert kunnat bli åtalad utan att en jury behövt avgöra det.

Herregud. Det är så fel, på så många plan. Det finns inga rätt. Det är bara fel. Fel. Och är så förlegat. Så förlegat. Så bakom. Så omoderna. Så skamligt.

Se där det blev ett inlägg om spanking. Då får det bli Goggle en annan dag.

 

Kommentera