Hur bra är det här då?

Man längtar hem till och från som utlandssvensk. Det vet du. Det har jag sagt 1000 gånger. Men sällan längtar jag till snö och kyla. Jag längtar ofta till varma sommardagar.  Springrundor genom skogen där värmen dröjer sig kvar. Sjön. Grannarna som speglar sig i vattenytan. Ljudet av familjen. Doften efter ett sommarregn. Kantareller.

Väldigt sällan längtar jag efter kyla. Jag kan längta efter regn, men aldrig efter snö.

Inte förrän nu. Idag. När jag sett var min tidigare kollegor på Forsman & Bodenfors har åstadkommit. Herregud, vad jag är stolt  över dem. Och över Sverige. Vad vackert det är. Vad fantastiskt vackert det är. Och vilket folk vi är, som bor där, i det klimatet. Det är inte vem som helst som klarar det.

Och uppenbarligen inte jag. Haha.

Enjoy!

 

En kommentar

  1. Bippsan skriver:

    Den är riktigt, riktigt bra!

Kommentera