The Book of Mormon 


Jag har under en längre period klagat på mina helger. Men inte denna. Två träningspass, skrivtid och musikal. Jag är inte helt såld på South Park, inte alls faktiskt, men skaparna Stone och Parker, som även ligger bakom Book of Mormon, är i musikalformat helt fantastiskt roliga. Hilarious, som vi skulle sagt här.

Och, det är en fantastiskt rolig religion att göra musikal av. Well, när man tänker på det så kan väl alla religioner bli rätt roliga musikaler – Life of Brian var rätt kul. Vi såg om den för ett tag sedan (se, en fördel med att ha barn! Förutom när du ser om 2001 och håller på att dö av tristess) och den håller fortfarande.

Här kommer öppningsnumret.

 

Se den! Den balanserar mellan så många politiska inkorrektheter att man blir stundom matt. Och lycklig. Glad.

Kommentera