Happy Mothers Day!

FullSizeRender-4

Är det idag. Jag fick blommor av sonen och teckning av dottern och maken lagade middag och lunch och jag var inte i köket en sekund. Sedan blev jag och Lilo osams. Det kändes inte som om mitt föräldraskap var på topp. Det var lika mycket mitt fel som hennes.

Cyklade till en ny bokaffär. Älskar bokaffärer.

FullSizeRender-3

Det kändes som en bra mix – hur man överlever allt, monogami och hur man blir äldre – det kändes som det var jag. Jag vet inte riktigt varför.

På tal om att bli äldre – när vi gick ut och morsdagsfikade så tävlade vi i att berätta dåliga skämt. När Magnus toppade med ”Vad har man när man har många hundar? Hundra!” så skrattade jag så mycket att jag kissade på mig. På riktigt. Jag skyllde på barnen – inte det att de berättade så roliga dåliga skämt, utan för att jag varit tvungen att föda ut dem. Jaja. Ska gå och lägga mig nu och göra knipövningar. Och aldrig mer skratta. Någonsin.

 

Kommentera