Något gammalt, något nytt, något blått

IMG_1961.JPG

Oops, så var jag här igen, på Reverie i Cole Valley. Här skrev jag ”Att älska varandra i längden och på tvären”. Nu skriver jag nästa, arbetsnamnet ”Having it all. For real. The Swedish way.”

Det var något gammalt. Något nytt och blått – det var Bernal Village.

IMG_1954.JPG

I södra San Francisco, österut, ligger Bernal Heights. Jag har inte varit här tidigare. Det är en baksida med att inte äga bil, att bara car poola, man åker inte hit och dit och trillar på saker, man liksom stannar i sitt område, håller sig dit man kan gå. Men Bernal är supermysigt. Och, hipster tätt. Mycket tech, för Bernal ligger precis vid motorvägen som tar tech människorna direkt till Silicon Valley. Så därmed är hyrorna också höga.

Jaja.

Världens dyraste stad, där snart ingen har råd att bo.

 

 

Kommentera