Blood Brothers – Nora Roberts

Större delen av dagen har tillägnats att läsa klart Blood Brothers, första delen i Nora Roberts trilogi Sign of Seven. Har länge varit sugen på att läsa någon av Nora Roberts paranormal romance-böcker också bestämde mig för att börja med Blood Brothers som handlar om de tre vännerna Cal, Fox och Gage i staden Hawkins Hollow. De är födda samma dag och på sin tionde födelsedag bestämmer de sig för att bli blodsbröder och i och med detta släpper de lös en demon som återkommer till staden vart sjunde år. Tjugo år senare kommer författaren och journalisten Quinn till staden för att gräva i händelserna som eskalerar till något större och mer fasansfullt än någonsin tidigare.

Gillar verkligen miljön Roberts har skapat – den sömniga småstaden som vart sjunde år förändras till ett helvete, rädslan och väntan som både format staden och dess invånare. Karaktärerna är väldans charmiga och jag verkligen älskar både Quinn och Cal (som är huvudpersonerna i första boken). Längtar efter att få ta mig an resterande delar.hämta (14)

 

/Heléne

2 kommentarer

  1. Sofia Fritzson skriver:

    Den här måste jag läsa nån gång! Tips: Three sisters island-trilogin, handlar om tre häxor, den är riktigt bra!

Kommentera