Bokrean i bilder och siffror

Inledde bokreans första dag klockan 07.00 på Söderbokhandeln. Där mötte jag upp Emeli och vi botaniserade länge i Stockholms mysigaste bokhandel. Med mig hem fick jag dessa:
image

Sedan tog vi oss vidare för lite energiintag i form av kaffe från Starbucks (min allra första Starbucks-kaffe i Sthlm, borträknat Starbucks på Arlanda):
image

Detta följdes av en tur till Akademibokhandeln där jag gick loss på erbjudandet som gällde mellan 07-10 idag – få var fjärde bok gratis:
image

Efter jobbet tog jag en tur till NK där det var både dubbla poäng och 40% på hela boksortimentet:image

Nackdelen med att handla på NK då det är dubbla poäng är att det lätt slinker ner något annat.. Som ett nytt doftljus till exempel:

image

Antal köpta böcker: 19

Antal köpta doftljus: 3

Antal köpta böcker pga fint omslag: 9 (som James Joyce Ulysses till exempel – also known as boken ingen tar sig genom någonsin – sade till och med att ”den kommer i alla fall bli fin i bokhyllan”, say no more. SNYGG va den i alla fall)

Antal frukostar: 0

Antal kaffe under dagen: 6

Antal spenderade kronor: förträngt den siffran

Antal diktsamlingar: 3 (ägde en enda sedan tidigare)

Antal YA: 3

Antal spontan-romance-köp: 1

Har gjort riktiga kap idag, det kan jag i alla fall lova!

/Heléne

4 kommentarer

 1. Sofia Fritzson skriver:

  19 st haha, härligt :) Förstår att du förträngt pengasumman, men man får ju tänka att det hade kostat mycket mer om det inte varit rea :)
  Är det färdighandlat nu eller blir det mer inköp?

  • Bokglam skriver:

   Alltså, tror faktiskt att det är sluthandlat nu. Eventuellt om jag råkar göra några rea-på-rea-fynd om ett par veckor :). Lyckades väldigt bra med sådana fynd förra året…

 2. Emma skriver:

  Grymt bra jobbat :) Själv inhandlade jag två. En till min 5-åring och en till mig. Tror det får räcka.

Kommentera