Härliga skrivhelg!

Har inlett denna fredag på allra bästa sätt med min nya och allra bästa vana – en egen liten skriv-aw:

image

 

På fredagarna är jag extra laddad inför skrivande eftersom jag vet att de kommande dagarna helt kan ägnas åt det. Det är som att jag känner mig utvilad bara av denna vetskap och är därför inte ett dugg trött efter jobbet utan istället super-redo för någon timmes skrivande tillsammans med ett glas vin och lite snacks innan middagen. Efter ett år av lösviktsgodis, ofantliga mängder choklad och oändligt många timmar på rumpan framför datorn, försöker jag numera ordna upp mitt kroppsliga förfall genom att leva något nyttigare och gjorde därför i ordning grönkålschips med lite tryffeldipp som kvällssnacks. Alltså det är ju inte helt samma sak som chips, det fattar vi väl alla, men för att vara rostad sallad så är det sjukt gott.

Skriv-aw:n följdes av middag framför På spåret på SVT Play. Det har varit lite spridda sociala aktiviteter på fredagarna så vi har helt enkelt missat fredagarnas bästa program på sistone. Jag blev så sjukt nöjd när jag tog en stad på åttan (semifinal-frågorna är ju sjukt svåra…) efter ett namn på en roman. Äntligen får bookaholicen briljera! Dessutom prickade jag in både författare och pojkband på samma stad och fick full pott. Plötsligt händer det.

image

Avslutar denna fredag med ännu lite mer skrivande. De sista scenerna i omplaneringen Betagen ska sättas och därefter väntar en rejäl vända omskrivning. Längtar så efter att få sätta igång med omskrivningen men dessförinnan ska jag se till att jag får de allra bästa scenerna på plats.

/Heléne

 

2 kommentarer

  1. CharlotteC skriver:

    Haha, garvar när jag läser ”för att vara rostad sallad så är det sjukt gott” – du lyckas verkligen sälja in konceptet! 😛

Kommentera