Härliga bokcirkelsfredag

Rödvinsbokcirkeln möttes upp på Café Facile för lite boksnack och vin (i vanlig ordning). Ikväll gästades vi av supertrevliga och då menar jag verkligen SUPERTREVLIGA Helena från Dark Places. Vi pratade förstås om Ekmans Händelser vid vatten som var kvällens cirkelbok men även om en hel del annat. Vi fick strax lämna över bordet till nästkommande gäster och gick vidare till en närliggande pub för lite mer prat. Om boken, andra böcker vi gillar, fag hags, tv-serier, vaxning och hade det fantastiskt trevligt. Ni vet hur det är när man träffar en ny bokälskare för allra första gången och när man blir så lycklig över att hitta gemensamma favvo-böcker. Ah… Hon kunde till och med texten till min favvo-kent-låt Frank, bara en sån sak…

Är rädd för att jag kommer börja stalka Helena nu, gissar att Emeli och Maria är med mig på det och vi kan väl bara hoppas på att Helena vill hänga på någon mer gång. Hon har redan utlovat en skräckis-cirkel The woman in black med oss på Winjas Ostkällare i höst.

image

 

2 kommentarer

 1. Helena skriver:

  Varsågod att börja stalka! :) Så himla trevligt igår, jag är helt med på skräckcirkel med ost och vin!

  • bokglam skriver:

   Det var galet trevligt. Ser så mycket fram emot skräckcirkel i höst. Kan hända att jag tvingar dig att vara med i en cirkel innan dess också. Moahahaha…
   /H

Kommentera