Ljuvliga bokbeställning

Hämtade ett hett  efterlängtat bokpaket från Adlibris idag. Älskar bokpaket. Och de här böckerna var liksom lite extra fina:image

Innehöll tre böcker till rödvinsbokcirkeln – Karolina Ramqvists Flickvännen och Den vita staden samt Bram Stokers Dracula. Klickade även hem superübersnygga Cinder av Marissa Meyer. Ah… det är nåt alldeles särskilt med så fina böcker.

Sedan klickade jag hem en hel drös med böcker som utspelar sig i Kalifornien inför sommarens roadtrip längs Highway 1. Två böcker av Janet Fitch, Paint it black och White Oleander, bägge två är tips från Helena. Därtill blev det James Freys Bright Shiny Morning som Jeanette på Bokhora har utlovat är en fantastisk LA-skildring. Johanna L. på Bokhora tipsade även om Nina Lacours Everything leads to you (och är inte den också helt galet snygg?) Som jag längtar efter att få läsa dessa under några försommarveckor här hemma för att få till rätta stämningen. Kanske sparar ett par till självaste resan också, känner att Paint it Black skulle göra sig himla bra i ett par solbrända händer intill en pool.

Såhär ser semesterbiblioteket ut hittills:

image

 

/Heléne

6 kommentarer

 1. Mia skriver:

  Bokpaket är de finaste paket man kan få. Alltså känslan att bläddra bland nya böcker och fundera på vilken man ska börja med, den känslan! Så vilken ska läsas först?

  • Bokglam skriver:

   Hmm.. Har redan börjat på Den Vita Staden, därefter kanske det blir Cinder. Och av Kalifornien-böckerna tror jag det blir White Oleander först :)
   /H

 2. Åh vilket underbart bokpaket! Och ja, Paint It Black gör sig extremt bra under de premisserna. Vet det för jag läste den vid en pool – i Spanien, visserligen, men close enough. Janet Fitch är så bra! Tyvärr har jag väntat i tio år på bok nummer tre…

 3. Pia Widlund skriver:

  Dracula vill jg gärna höra vad ni tycker om!

Kommentera