Härliga fredag!

Inleder fredagen med middag hos vänner och inleder därmed helgen som kommer bli den mest sociala på länge. Imorgon blir det nämligen tjejhäng på takterassen med grillning, bubbel och rosé. Hade tänkt vara alldeles färdig med manuset till den här helgen och passade därför på att boka upp mig lite, för att fira. Så tänkte jag. Men nu är det så att jag inte är helt klar.

Oh well… får se det här som en välbehövlig paus. Dessutom spenderar testläsarna helgen till att läsa genom sitt senaste utskick och kommentarer väntar till nästa vecka så jag tänker att jag kan ta lite paus. Och skriva någon timme här och där. Om ni vill veta status på manuset så väntar lite omskrivning nästa vecka efter testläsarnas kommentarer. Därpå genomläsning av hela manuset för att se till att flyt och språk sitter. Tänker mig att det tar ytterligare någon vecka. Men sedan, då är det banne mig dags för utskick.

Så, innan fredagskvällen och helgen dundrar på med sociala trevligheter så ägnar jag en timme åt fyra saker jag gillar väldigt mycket:

Mitt manus, vin, ost och bresaola. (anm: manuset är jag visserligen något ambivalent inställd till, ibland gillar jag mitt manus, ibland inte. Men mest gillar jag det nog).

image

 

/Heléne

 

2 kommentarer

  1. Mia skriver:

    Ambivalent inställning till manus, hell yeah. Inklusive att jag brukar ha ambivalent inställning till mig själv också i samma veva. Hänger ihop, tätt bundet. Men bra med fest.

Kommentera