Mad movie

Vik hädan förbannade förkylning, tänkte jag och tog maken till stan för att fira vår sjunde bröllopsdag med bio och middag. Laddade en termos med honungsvatten och köpte biljetter till största snackisen just nu, Mad Max. Och jäklar vilken resa. Satt lätt anfådd redan efter den inledande scenen och sedan var det action oavbrutet fram till slutet, nåja kanske fanns där en andningspaus på tre minuter strax efter mitten.

Är nyfiken på hur hisspitchen för filmen har låtit. Handlingen är inte superavancerad. ”Ett gäng flyr med en stridutrustad lastbil ut i öknen och de jagas av otaliga dödspatruller. Resten går ut på att de jagade ska ta sig till ett bördigt land som de tror finns bortom öknen.” Samtidigt som man lyckas sälja in att det gamla Mad Max-formatet skulle gå att förvandla till den fetaste filmupplevelsen på länge. Onekligen imponerande att dra ett projekt som detta från vision till den fantastiska film som nu rullar på biograferna.

image

 

Vi hann med middag också, blev ett säkert stopp på Griffins, där vi skålade för att vi kom ihåg själva bröllopsdagen (har varit si och så med det tidigare år).

image

 

 

Det var idag. Imorgon. Då ska jag skriva för första gången på en vecka.

/ Johanna

6 kommentarer

 1. Simona skriver:

  Åh! Mad Max och Griffins – låter som den optimala kombon!

 2. Lina skriver:

  Men gudars SÅ gott! Vill också käka på Griffins ngn gång :)
  Och Mad Max får jag nog fira med om det går bra på opponeringen imorgon 😉

 3. Sofia Fritzson skriver:

  Säger som Lina, vill också äta där :)

 4. Bokglam skriver:

  Vi kanske skulle ta Griffins nästa gång ni är i stan :)?
  /Heléne

 5. Sofia Fritzson skriver:

  Tumme upp på det, Heléne! :)

Kommentera