Författarpodden

Jag var inne på den redan i gårdagens Top ten-lista, Författarpodden, men tänkte bara förtydliga tipset om någon har missat den. I podden pratar författarna Frida Skybäck och Agnes Hellström skrivande, författarliv, drömmar och förlagsvärld i en härlig blandning. De är generösa med sina egna erfarenheter och sticker inte under stol med att författarlivet ibland saknar den glittriga aura som ofta målas upp.

Författarna bjuder på en hel del roliga detaljer från vad som händer bakom kulisserna i bokvärlden och slår hål på myter som att det alltid är de bästa böckerna som syns längst fram på bokhandelns diskar. Just därför tycker jag podden passar utmärkt för alla som gillar böcker, man behöver absolut inte själv vara intresserad av att skriva för att ha trevligt i Frida och Agnes sällskap. Tvärtom kanske den rent av väcker skrivardrömmar hos dig som inte har några än.

forfattarpodden1-505x401

Har ni fler tips på andra bra skrivar- eller bokpoddar?

/Johanna

Kommentera