Äntligen hemma!

Vissa dagar är det mer underbart att komma hem än andra. Som när efterlängtade Livet enligt Hildy Good väntar i brevlådan tillsammans med ett supersnyggt nummer av Sköna hem.

Som lite extra glitter över denna helt vanliga torsdag fick jag med mig hem en bunt böcker från mingel anordnat av Bonnier Carlsen och Semic Förlag. Andra boken i Maze Runner-serien, fjärde boken i Cassandra Clares The Mortal instruments och James Freys The end game. Förstår ni hur underbart?

image

Den här veckan har i övrigt varit hemskt stressig på jobbet och det var extra härligt att få komma hem till slapparkläderna och en rejäl bokhög. Fick dessutom kommentarer igår av Emeli och Maria (bokcirkelsvänner tillika testläsare) och är än mer taggad på att skriva genom det sista nu. Det positiva med att det är mycket på jobbet är att skrivandet blir så kravlöst i sammanhanget. Ren och skär lyx helt enkelt.

Se vad trevligt vi hade det igår under manusdiskussionen. Måste nämligen göda mina testläsare, funkar ju inte att ha hungriga och griniga testläsare:

Skärmavbild 2015-05-28 kl. 21.35.12

Så nu ska det skrivas lite till innan jag ramlar ned i sängen tillsammans med de sista sidorna i underbara En enda hemlighet.

 

/Heléne

 

6 kommentarer

  1. Sofia Fritzson skriver:

    Härlig bokhög!

  2. pia widlund skriver:

    Härligt, ha en bra helg framöver!

  3. Mia skriver:

    Himla orättvis bokhög, jag vill också ha den.

Kommentera