Härliga fredag

Tog med mig sjukligen med vattkoppor och åkte ut på landet och hälsade på min mamma under dagen. Vi åt våfflor med jordgubbar och pratade om de senaste böckerna jag lånat ut till henne.

image

När högarna av olästa böcker växer här hemma är det smidigt att ha en egen testläsare av titlar jag själv inte hunnit med. Mamma undrade om det var någon tanke med att det senaste lånet bestod av två författare som både hetta Sheila, men jag gick mer på vad jag trodde hon skulle gilla. Tydligen var både Sheila Roberts Vad hon vill ha och Sheila O’Flanagans Saker vi inte säger klart läsvärda.

image image

Men just ikväll har jag letat fram ett fynd från bokrean, en Kinsella som jag köpte för halva reapriset. Wedding night ser ut som en riktig fredagspralin! Som vanligt har jag inte läst baksidestexten så vad den egentligen handlar om blir en överraskning.

image

Dessutom lovar väderprognosen regn hela helgen = manusväder. Härliga fredag på er!!

/ Johanna

 

Kommentera