Status

Efter onsdagens träff med bokcirkelsvännerna, tillika testläsarna, har jag ännu en gång funderat över deadline. Den här gången läste de om den omarbetade andra halvan. De hade mindre kommentarer än någonsin tidigare, vet inte om det är bra eller dåligt, men om jag ska tro dem så var det av en bra anledning (deras vänliga ord gjorde mig alldeles gråtfärdig). Halva vägen in i manuset har ändå både språket och karaktärerna satt sig bättre och tidigare synpunkter har jag haft i åtanke och kunnat jobba utifrån.

Så vad händer härnäst? Håller just nu på att färdigställa mina egna kommentarer efter genomläsning av första halvan på papper, därefter ska jag skriva in kommentarerna från testläsarna och hoppas vara klar med det början på nästa vecka. Sedan ska hela manuset läsas på papper ytterligare en gång, saker justeras och fixas, kanske blir det ännu en genomläsning och sedan mina vänner, sedan ska det skickas in igen.

Hoppas, hoppas, hoppas jag hinner klart till andra helgen i juni och hoppas än mer att det hela leder dit jag vill. Ska jobba på så hårt nu och som de flesta jobbar jag på som bäst när det är intensivt. Ska VERKLIGEN maxa nu.

Så innan jag kan slappa med tv-serier och kompishäng kommer det här vara mina kvällar:
image
(man kan ändå ha det sämre).

Och det här mina morgnar:

image

 

För att använda ett välbeprövat uttryck:
Nu kör vi!

/Heléne

 

En kommentar

  1. Sofia Fritzson skriver:

    Härligt att du snart är klar! Heja heja!

Kommentera