Till mor

För er som inte hunnit eller helt glömt bort att fixa en present till mor har jag två sista-minuten-tips om digital läsning nu i sommar.

Själv kommer jag ge min mamma en sommarprenuneration på Readly. Då kan hon välja om hon vill läsa böcker eller tidningar under tre månader. Tror hon kommer välja deras stora tidningsutbud som innehåller både svenska och utländska titlar. Allt från veckoskvaller till inredning eller historia, det finns verkligen något för alla.

image

Ett annat förslag är en prenumeration på Novellix. Antingen kan man beställa så att de superfina små novellerna kommer hem i brevlådan, eller en billigare digital variant. Fördelen med den digitala prenumerationen är att man får tillgång till de tidigare novellerna med. Räcker hela sommaren det också!

image

Själv har jag fått ett litet knippe Liljekonvaljer som väcker minnen från alla morsdagar då jag själv suttit i skogsbacken bortom huset och plockat blommor till mamma.

image

/ Johanna

Kommentera