Välkommen till Books & Dreams-bloggen!

Hej!
Jag (Carina) och mina kollegor Caroline och Lina kommer blogga här om vad som händer under Books & Dreams-resan. Till exempel roliga nyheter kring vårt bookazine som kommer ut i september – samtidigt som det är premiär för våra stora författarkvällar.

Michael Nyqvist är krönikör i Books & Dreams bookazine. Det är vi mycket stolta över. Ni som läste mitt förra magasine, Yourlife, kommer känna igen en hel del:)
De här bildeerna togs nyligen i Connecticut, där Micke är och spelar in en ny hemlig film.
Ses! / Carina

Michael Nyqvist har även gett ut boken När barnet lagt sig.

Micke Nyqvist i läsfåtöljen. Han läser hellre gamla klassiker som Hjalmar Söderberg än senaste deckaren.

 

En kommentar

  1. Charla skriver:

    You could certainly see your enthusiasm in the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart. ”The only way most people recognize their limits is by trespassing on them.” by Tom Morris.

Kommentera