På spåret!

Nu är vi igång. Både här och på Ticnet och på Facebook.

Sitter på tåget och blir glad när jag tänker på gårdagens omslagsfotografering för premiärnumret, kommer bli väldigt väldigt fint. Och tungt på samma gång. Ja, rent rent av en snackis.

Men är även lite irriterad över att jag missar Albert Bonniers förlags stora glittriga  jubileumsfest (175 år) ikväll. Men vad är väl det mot en studentfest i Malmö?

Trevlig helg!

Carina & Co

2 kommentarer

  1. mxpkcups skriver:

    Greetings! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this problem. If you have any recommendations, please share. Cheers!|

  2. Samuel skriver:

    I do agree with all the ideas you’ve presented on your post. They’re very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too quick for starters. May you please lengthen them a little from subsequent time? Thank you for the post.

Kommentera