Pia Printz, Jojo Moyes och Magnolia Bakery

Jag var sugen på att få tid att baka redan innan dagens lunch med Pia Printz.

Pia har det egna omtalade lilla förlaget Printz Publishing (som hösten 2010 rivstartade med att ge ut den svenska översättningen av One day). I höst ger hon ut flera starka titlar inom sitt huvudfokus, översatt intelligent underhållningslitteratur. Till exempel Jojo Moyes nya succébok Me before you.

Nyligen kom hon också med den finfina bakboken Det bästa från Magnolia Bakery New York (se bilden nedan) med muffins, cupcakes, cookies och andra smarriga bakverk omarbetade till svenska av Anette Rosvall. Sommaren är räddad!

Dagens lunch med Pia Printz. Jag var mycket nöjd med att jag fick den här fina boken med 145 smaskiga recept från Magnolia Bakery. Nu ska det bakas!

Dagens lunch med Pia Printz. Jag var mycket nöjd med att jag fick den här fina boken med 145 smaskiga recept från Magnolia Bakery. Nu ska det bakas!

 

En kommentar

  1. Garnett skriver:

    I do agree with all the ideas you have offered on your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are too brief for beginners. Could you please extend them a little from subsequent time? Thanks for the post.

Kommentera