Yoga marathon mot bröstcancer

För en månad sedan fick vår frilansmedarbetare Karin Björkegren Jones det chockartade beskedet att hon drabbats av inflammatorisk bröstcancer. Hennes vänner och kollegor har startat en Facebook-grupp som heter Yoga marathon mot bröstcancer. Boka in redan nu – den 14/10 kl 06-20 kan du också vara med och bidra till Karins och alla andras kamp mot bröstcancer. Jag ska gå. Plats: Atmajyoti, Norrtullsgatan 11 i Stockholm.

Följ även Karins fantastiska blogg här.

4 kommentarer

 1. penny skriver:

  Thank you so much Carina for promoting this event!
  look forward to seeing as many people there as possible! This is going to be a memorable event!

 2. Rodrigo skriver:

  Nice answer back in return of this question
  with solid arguments and explaining the whole thing on
  the topic of that.

 3. dictaphone skriver:

  Saved as a favorite, I like your site!

 4. Alysia skriver:

  I do agree with all the ideas you have presented for your post. They are really convincing and can certainly work. Still, the posts are very brief for newbies. May just you please lengthen them a bit from next time? Thanks for the post.

Kommentera