Karolina har gjort det igen

Läser Karolina Ramqvists nya starka och bitvis jobbiga bok Alltings början (Norstedts). Den handlar om Stockholmstjejen Saga, som plågar sig igenom gymnasiet och hamnar i en destruktiv kärleksrelation. Den här tonårsångesten är så bra beskriven att den kryper under huden, just känslan av att kastas tillbaks till sin egen tonårsångest är det jobbiga, inget annat.  Detta är en mycket välskriven bok.
Och vi är mycket stolta över att kunna presentera Karolina Ramqvist som en av våra författargäster på Books & Dreams premiärevent i Stockholm den 18/9 och Göteborg den 27/9. Läs mer och köp din biljett här redan nu!
Carina Nunstedt läser Alltings början och kastas tillbaks till tonårsångesten.

Carina Nunstedt läser Alltings början och kastas tillbaks till tonårsångesten.

Kommentera