Nästan slutsålt i Stockholm – imorgon stänger vi biljettförsäljningen

Nu är det i princip knökfullt på Books & Dreams premiärevent på tisdag den 18 september, väldigt kul! Ett tiotal biljetter finns kvar till försäljning, vill du knipa någon av dem gäller det alltså att boka asap på ticnet.se

Imorgon kommer vi stänga försäljningen.

Men snart släpper vi biljetterna till nästa Stockholms-event den 21/11 – håll utkik.

Och fortfarande finns platser kvar till vår stora Books & Dreams-kväll i Göteborg, den 27/9 – boka biljett på Ticnet. Och läs mer här.

Vi ses!

Carina

En kommentar

  1. Tanisha skriver:

    A person necessarily lend a hand to make critically articles I’d state. This is the very first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the research you made to create this particular post extraordinary. Magnificent activity!

Kommentera