Hälsonyheter i bokhyllan!

Vi kan se fram emot en riktigt fullspäckad hälsovår! Morgonen bjöd på peppande frukost hos Bonnier Fakta där vårens hälsotitlar stod i fokus. På plats var Martin Lidberg (Din personlige tränare Martin Lidberg) som talade mycket om att förändra sitt sätt att tänka och jobba mentalt för att få hållbara resultat. Coola 5-barnsmamman Olga Rönnberg (Träning för nyblivna mammor) berättar hur du kommer i form efter graviditeten, att fokusera på bålstyrkan är ett av tricken! Duon Erika Kits Gölevik & Kristina Andersson (Äta träna leva!) inspirerade med sin sunda hälsofilosofi och menar att ”stark är det nya svarta”. Thomas Reckmann (Det perfekta löpsteget) talade om löpteknik i sin helhet och hjälper med sin bok läsaren att hitta tillbaka till sitt naturliga löpsteg.

 

Kommentera