Otippat skönt i San José

Förra året vid den här tiden var vi på en roadtrip i Kalifornien. Mycket lyckat. Efter LA fortsatte vi till San Fransisco och därefter till San José, där min man skulle jobba några dagar. Vi hade inga speciellt förväntningar på denna stad, mest känd för sitt hockeylag och Silicon Valley-läge. Men oj vad positivt överraskande vi blev. Vi hade sån fantastisk tur med hotellet, Valencia, www.hotelvalencia.com. Som vanligt hade jag anlitat pålitliga hotellsajten www.tablethotels.com och det blev ett hotellminne för livet. Poolen på taket var det bästa, vi var helt ensamma där nästan hela tiden, den sköna servicen och avspända atmosfären bidrog. Granne med hotellet fanns dessutom en fantastisk shopping mall…

Vi hade poolen för oss själva

Vi hade poolen för oss själva

2 kommentarer

  1. […] vägen till San José förra våren bodde vi två nätter i San Fransisco på utmärkta budgethotellet Best Western […]

  2. […] om förra vårens Kalifornien-roadtrip: Efter en avstickare till Las Vegas som jag ångrar djupt, hua för att åka dit med barn mitt […]

Kommentera