Parkeringshus?

Ja, det här var väl inget genidrag direkt. Vi skulle ha stannat på vår fina paradisö… istället för att dra in till Phuket och alla påsklovs-överfulla hotell.

Hotell Indigo Pearl där vi till slut fick rum hade en väldigt trevlig lobby, men sen gick det bara utför. Hua, vilken betongdesign! Rumslängorna känns som parkeringshus för att inte tala om poolen (familjer får vistas på 1 av 3) som känns som en enda parkeringsplats.

Hur kan både Hip Hotels och min favorit-hotellsajt Tablethotels tipsa om detta hotell? Det kallas 5-stjärnigt. Och det är mycket svenskar här (tyckte mig se Stefan Sauk…), hotellet ingår nämligen som ett lyxval/nyhet i vinterns utbud hos Fritidsresor och beskrivs som ”Sydostasiens läckraste designhotell”. Obegripligt för den som varit där. Återkommer med bildbevis. Usch! Idag åkte vi till Twin Palms och badade istället.

Längtar hem nu!

Kommentera