Sista minuten till Kreta för 3000 kr – för hela familjen!

Jag har en förmåga att ägna mig åt lätt maniskt hotell- och resesurfande när jag är ledig. Det räcker med några regnstänk över sommarstugan så sätter jag igång. Och tänka sig, nu är vi på väg igen!

Efter tre dagars intensivt sökande på flyg- och hotellsajter hittade jag oemotståndligt billiga flygstolar. Jag upptäckte den så smarta möjligheten att köpa sista-minuten-enkelbiljetter med charterbolagen, har inte alls haft koll på det förut.

Jag trodde inte det var sant när jag såg att vi kunde flyga till Kreta för 1000 kr för hela familjen, 250 kr/biljett med Ving. Hem är det visserligen dubbelt så dyrt, 500 kr/biljett och då måste vi åka via Malmö. Men ändå. 3000 kr för flyg T o R till Grekland för hela familjen måste ju vara något slags rekord. Så har ni semesterdagar kvar är detta ett tips.

Extra bra för den som inte kan vara borta hela veckor utan behöver pussla lite, vi är nu borta sex dagar vilket passar oss perfekt.

Ikväll landar vi i Chania och ska bo en natt på fina Casa Delfino. Sedan vidare till en av de vackraste platserna jag varit på, Elounda, där vi (i Greklandskrisens spår) lyckades få lyxhotell till halva priset.

Återkommer med bilder och alla hotelldetaljer:)

En kommentar

  1. åsa2 skriver:

    Men jag hittade en resa tur och retur för FEM personer inklusive fyrstjärnigt hotell och med bra restider för 12097 kronor. (Fem personer varav tre barn, men jag vet av erfarenhet att man ska helst inte ha fler än två barn om man ska på charterresa)
    Flyget avgick dock från Arlanda och de ”bra” restiderna innebär övernattning på Arlanda båda vägarna(ut kl 8 på morgonen, hemma igen klockan 21 på kvällen). Redan där hade resan blivit dubbelt så dyr, men ändå billigare än en likvärdig resa direkt från min närmsta flygplats. Sen bokade vi till barnklubb och all inclusive och plötsligt var resan inte jättebillig…Men bra, hoppas jag jihoo!

Kommentera