Nya hotel in the city

Hej! Hotelldrömmarna har vilat lite, men vår ambition är att satsa på mer drömhotell både i magasinet och på yourlife.nu

Igår var jag och min kollega Lina på pressvisningen av nya Elite Eden Park Hotel i Stockholm, med lyxigt parkläge vid Humlegården.

Elitekedjans karismatiska vd Bicky Chakraborty berättade att han hade hämtat inspiration från Londons Metropolitan hotel. Likheterna är flera förutom parkläget. Till hösten öppnar kändiskrögaren Melker Andersson sin nya asiatiska restaurang på Eden Park. Att jämföra med Metropolitan som ju har sin världskända restaurang Nobu (missa inte om ni är i London eller i annan del av världen där denna grymma asiatiska lyxkedja finns).

Det är internationell komfort som gäller; Eden Park erbjuder något så lyxigt som valet parking (lämna nycklarna vid entren, så parkerar personalen din bil i garaget, och kör fram den när du önskar),  marmorbadrum, specialtillverkade sängar, frukost i Melkers restaurang, sen snooze-utcheckning till kl 18 på söndagar. Business-publiken känns som huvudmålgruppen, men det finns även kärlekspaket för den som längtar efter en weekend på hotell. Pris från ca 2000 kr/natt för dubbelrum.

Det har öppnat otroligt många nya cityhotell i Stockholm senaste året, snart ska vi skriva mer om det i tidningen. Tills dess får ni gärna tipsa oss vilka svenska cityhotell ni tycker är värda ett besök?

Jag provsitter sängarna på nya Elite Eden Park Hotel. De är specialtillverkade. Comforten har det inte sparats på här. Rummen känns mest riktade till businesspubliken, men hotellet erbjuder även kärlekspaket:)

Jag provsitter de specialtillverkade sängarna på nya Elite Eden Park Hotel.

En kommentar

 1. Ulrika skriver:

  Hej Carina, brukar följa dina tips när vi reser.
  Testade ett nyöppnat hotell förra veckan som var bra, kolla här:

  http://seventeendoors.blogspot.com/2011/06/ohla-design-hotel.html

  Följ länken i mitt inlägg så hittar du fler bilder. (Perfekt location för en modeplåtning på takterrassen skulle jag kunna tänka mig).

  Hälsningar
  Ulrika

Kommentera