Pampigt! Här ska jag bo under bokmässan i Frankfurt

Har bara bytt flyg i Frankfurt tidigare. Den 10 oktober ska jag dit och göra ett reportage om världens största bokmässa. Man åker buss mellan olika länder (dvs de mässhallar där de olika länderna huserar) och annars sägs det att det mesta händer på hotell Steigenberger Frankfurter Hof. Jag hade världens tur och lyckades få ett rum där. Visst ser det pampigt ut!

Hotellet där allt händer på bokmässan i Frankfurt i oktober.

Hotellet där allt händer på bokmässan i Frankfurt i oktober.

Så här ser de fina deluxe-rummen ut (men tror jag kommer få ett betydligt mindre:)

Så här ser de fina deluxe-rummen ut (men tror jag kommer få ett betydligt mindre:)

Jag tar tacksamt emot tips från er som varit i Frankfurt – något jag ska undvika? Eller inte får missa?

En kommentar

  1. Margaretha skriver:

    Hej! Sitter och tummar på ditt nya magasin,såg den i tidningshyllan och bläddradelite,när jag såg in kommentar om yourlife högg jag den direkt ! Jag älskade yourlife och var riktigt härsken över att den försvann,d fanns så mycket att läsa i den! Det ska bli så spännande och jag hoppas att en räcker änge och att den är lika bra!

Kommentera