Vad ska jag läsa nu?

böcker

Det är alltid dubbla känslor när man är klar med en bok. Ofta saknar man den bok man precis läst ut. Karaktärerna, historien. Just det universumet. Men det är också något härligt med att vara klar och kunna börja på en ny. Jag har alltid minst en bok på gång. Mitt problem är att jag ofta börjar på tre fyra stycken samtidigt. Nu har jag de här böckerna. Men vilken ska jag läsa först? Det har ju blivit många svenska thrillers och deckare på sistone (medvetet, eftersom jag själv skriver i den genren, och har velat bli inspirerad). Men nu skulle jag vilja läsa något helt annat. Frågan är vad? Vilken i högen tycker ni?

Kristina Sandberg, Att föda ett barn

Patrick Modiano, De yttre bolevarderna

Kate Atkinson, Liv efter liv

Lena Dunham, Not that kind of girl

Paula Hawkins, Kvinnan på tåget

Tove Alsterdal, Låt mig ta din hand

Tinni Ernsjöö Rappe, Hem

2 kommentarer

  1. Bokglam skriver:

    Gud vad avis jag blir på den där högen! Är så sugen både på Kvinnan på tåget och Liv efter liv. Not that kind of girl var väldigt bra, som att sitta och prata med Dunham IRL. Och älskar förstås Att föda ett barn. Har inte läst de andra än. Himla fin bokhög det där.
    /Heléne

  2. Rebecka Edgren Aldén skriver:

    Tack Heléne! Det är bland det roligaste jag vet – att sätta ihop små bokhögar! Nästan lika spännande som att sedan läsa dem 😉

Kommentera