Klar!

omslag

Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma. Dagen då jag kan säga att jag är klar. Men nu är det faktiskt så. Vare sig jag vill det eller ej. Vare sig jag är redo eller ej. I morse mejlade jag in mina sista ändringar i manuset. I förrgår godkände jag hela omslaget, fram och bak och de två flikarna.

I morgon skickas den till tryck.

Så ja, jag är klar med Den åttonde dödssynden. Jag hade kunnat fortsätta ändra, hur mycket som helst, men nu går det inte längre. Nu måste jag släppa den.

Märklig känsla.

Nu ska jag försöka njuta av att den är klar. Ta vara på lugnet. För sen, när den kommer, då drar det igång igen. Det räknar jag med.

2 kommentarer

  1. Simona skriver:

    Stort grattis Rebecka! Vilken känsla!

  2. Sofia Fritzson skriver:

    Vad härligt, och kanske lite tomt att äntligen vara klar :)

Kommentera