Författarkväll med Books & Dreams!

21 september ska jag vara med på Books & Dreams författarkväll på Oscarsteatern och prata om min bok. Jättekul! Då har ju Den åttonde dödssynden hunnit komma ut, och kanske har jag hunnit landa lite mer i det. Det känns fortfarande overkligt att det är en bok som ska finnas ute i bokhandeln och som människor ska läsa (känner alla debutanter så här?).

Carina Nunstedt som är chefredaktör på Books & Dreams är superduktig på att leda sådana här samtal, så det känns tryggt. Vi känner varandra rätt bra också, har jobbat ihop under många år. Hon anställde mig på Expressen en gång i tiden (2001) och rekryterade sedan mig till tidningarna mama och Family Living. Så det är egentligen hennes förtjänst att jag i dag jobbar på Bonnier Tidskrifter!

Hoppas det blir många som kommer! Vore ju extra skoj om det är några av er bloggläsare som dyker upp. OM ni gör det, snälla, säg hej och presentera er (om jag inte redan känner er)! Det skulle göra mig så glad!

Förutom jag är det de här som ska vara med: Jonas Karlsson, Joakim Zander, Tilde de Paula Eby, Christoffer Holst och Yvonne Ryding! Läs mer om kvällen här!

2 kommentarer

  1. Eva Karlsson skriver:

    Jag var på förra författarkvällen på Oscars som var väldigt trevlig. Hoppas kunna gå även denna gång – ni verkar vara ett trevligt och intressant författargäng! Trevlig midsommar!

    • Rebecka Edgren Aldén skriver:

      Vad kul! Ja, jag har också varit på några kvällar tidigare och de har alltid varit supertrevliga och inspirerande. Vore kul om du kom! Och glöm inte att säga hej till mig!

Kommentera