En dag kvar…

I morgon släpps min bok, Den åttonde dödssynden. Då kommer den att finnas över hela landet och på alla nätbokhandlar. Den har varit en lång resa hit och även om den inte slutar här med utgivning, så är det ändå en viktig milstolpe.

bild

Som jag tidigare har skrivit om så har jag som vana att fira varje delmål: halva manuset skrivet, färdigskrivet, inskickat manus, bra lektörsutlåtande, antagningsbesked, kontraktskrivandet, manuset färdig att gå till redaktör, manuset färdigt att gå till korrekturläsare, manuset till tryck, färdig bok i hand och så nu i morgon – bok i butik. Jag tror att man måste fira på vägen. Det är ett så enormt projekt att skriva en bok och ta det hela vägen till utgivning, oavsett om man blir antagen av förlag eller väljer att ge ut det själv. Det dyker alltid upp svårigheter och motgångar längs vägen. Och man har ingen aning om var det slutar eller hur. Så bäst att ta ut glädjen i förskott och fira varje liten delseger.

Så: I morgon ska jag fira!

Och så länge ska jag dela med mig av vad en av mina vänner, Niklas Sessler, skrev om boken. Ja, jag vet att han är en vän och detta är ingen riktig recension. Men, jag blev så otroligt glad! Jag har hans tillåtelse att visa den här. Han är en beläst person, så hans åsikt var viktig för mig. Och visst är det ett fantastiskt omdöme?

niklas

3 kommentarer

 1. Lisa Westerlund skriver:

  Boken är beställd och på väg! Hoppas att du firat ordentligt! /Lisa

 2. Rebecka Edgren Aldén skriver:

  Vad roligt Lisa! Hoppas du gillar den! Hur går det för dig nu?

 3. Lisa Westerlund skriver:

  Det kommer jag säkert! Det går bra! Jag har några spännande saker på g med boken som jag borde få besked om nu efter sommaren, men jag har lärt mig att inte ta ut något i förskott så firandet får vänta tills saker finns på papper. =) Jag hoppas kunna berätta mer om/när vi ses på bokmässan! Men nu har jag haft semester några veckor. Bara vila, lugn och familj. Underbart!
  Jag ser fram emot att läsa din bok och håller tummarna för den blir en succé så att jag snart kommer se den i alla skyltfönster!

Kommentera