Fråga dig själv…om 80-årsfesten

Bild: Stock.exchg

Slut ögonen. Föreställ dig att det är din 80-årsdag. Du har levt ett långt och innehållsrikt liv. Du vet att det mesta av din tid här på jorden ligger bakom dig. Idag har nära och kära samlats omkring dig för att fira och hylla dig.

Tre av personerna på kalaset håller tal till din ära. Vilka tre personer tror du att detta kommer vara? Och vad hoppas du att dessa tre ska ha att säga om och till dig såhär på ditt livs höst? Vilka egenskaper eller bedrifter skulle du önska att de uppmärksammar dig för? För vad vill du bli ihågkommen?

Och – slutligen – om du återvänder till här och nu. Hur och vad behöver du prioritera för att leva det liv som du kan se tillbaka på med glädje, stolthet och kärlek när du fyller 80 år?

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Bokmalen skriver:

    Innan jag fyller 80år hoppas jag ha fått förmånen att läsa många böcker skrivna av Caroline Eriksson

  2. carolineeriksson skriver:

    Bokmalen: tack, vad gulligt skrivet;-)