Fråga dig själv… om framgångar

Bild: Stock.exchg

 

Vilka tre saker är du mest stolt över att ha åstadkommit så här långt i livet? (och den här gången får du inte svara ”mina barn”) Vad beror det på att du har haft framgång i just de här fallen? Med vilka talanger, egenskaper eller erfarenheter har du bidragit till dessa framgångar?

På vilket sätt kan svaren på ovanstående frågor hjälpa dig vidare på rätt väg i livet?

 

Vill du följa Debutantbloggen på Books & Dreams på Facebook? Eller prenumerera på blogginlägg via e-post? I bloggens högra kolumn finner du båda dessa möjligheter. Välkommen!

4 kommentarer

 1. Henning skriver:

  Läser med glädje din blogg varje dag :-)

  Riktigt bra fråga! Har funderat under eftermiddag, matlagning och middag…

  Har suttit och skrivit om mitt svar ett antal gånger nu men här kommer sista försöket.

  Egenskapen är att jag är och har varit tämligen ärlig mot mitt sanna jag. Tycker det låter lite självgott (kan man böja självgod så – lite som frågan om ett djur är pilskt blir det kått då?)

  Framgången är hur som helst att jag har levt och lever ett liv jag tycker otroligt mycket om.

 2. carolineeriksson skriver:

  Henning, tack för fina ord och för att du delar med dig. Att vara ärlig mot sig själv är oerhört viktigt – det tror även jag. Gläds med dig.

 3. N/A skriver:

  Inspirerande svar av Henning! Det måste ju på något sätt vara meningen med det hela, dvs att leva ett liv man tycker om.

  Får nog fundera på frågan själv ett tag…

 4. carolineeriksson skriver:

  Absolut. Frågan är som sagt vad det är som får just DIG att känna att du lever ett sådant liv. Lycka till med funderingarna :-)