Pressbilder

 

Ovan ser ni några av bilderna som togs förra veckan vid den stormiga och ack så skojsiga författarfotograferingen. Dessa bilder kommer så småningom att användas vid marknadsföringen av Djävulen hjälpte mig. Fotograf är Bonniers egen Caroline Andersson och jag är så nöjd man nu kan vara med foton av sig själv.

Filerna med originalbilder är sjukt otympliga, lyckas inte ladda upp dem här. Om ni tycker att fotona ovan ser lite grusiga ut så beror det på att jag helt enkelt fotograferat av dem från datorskärmen:-)

Vilken/vilka bilder tycker du är bäst? Föredrar du färg eller svartvitt? (samtliga foton finns i båda varianterna)

 

Vill du följa Debutantbloggen på Books & Dreams på Facebook? Eller prenumerera på blogginlägg via e-post? I bloggens högra kolumn finner du båda dessa möjligheter. Välkommen!

 

14 kommentarer

 1. Johanna skriver:

  Färg och du är så fin!

 2. Jeppe skriver:

  Snyggt!!

 3. Emma Storåkers skriver:

  Fy fasen vad snygg du är!!!!!!
  Färg färg färg, sååå fina! Tror min favorit är den sista.
  Fotomodellkarriär nästa!
  Lycka till!! //Emma

 4. carolineeriksson skriver:

  Tack snälla ni. You’re too, too kind…;-) Verkar som att åsikterna går isär vilken av bilderna som är bäst, men att de flesta föredrar färg.

 5. Susanne skriver:

  Superfina bilder!! Om jag måste välja är nog den första är favvon.
  Kram

 6. Stina skriver:

  Delicious eller varför inte bodylicious… Jag är på för den första. Där ser du lite city-aktig ut. Du vet, många bollar i luften, kalendern full, precis avslutat ett stenhårt pass på gymmet, en snabb dusch, på med stilettklackarna och ut i vimlet. Dessutom känns den lite spontan, så där som om någon journalist precis gick förbi dig på gatan och liksom passade på, när Debutantbloggcaroline stod där och hängde.

 7. Pia skriver:

  Hej snygging!

  Alla bra, men översta i färg bäst o mest intressant tycker jag. Åh, va spännande att gå o väntans tider! Kram

 8. SMOKIN' HOT!! Min röst går till #1. skriver:

  SMOKIN’ HOT!! Min röst går till #1.

 9. Christina C skriver:

  Shit, vilka snygga bilder!!! Ser jätteproffsigt ut. Om jag måste välja en favorit så blir det bild nr 1. Fint med färgbilder tycker jag. Kram

 10. Christina C skriver:

  Nej nu skrev jag fel, jag tycker att bild nr 3 var finast! Fast som sagt alla är ju fina :)

 11. Göran skriver:

  Jag delar Stinas uppfattning

 12. carolineeriksson skriver:

  Tack snälla ni, you’re too, too kind…;-) verkar som att åsikterna går isär men att de flesta föredrar färg iallafall.

 13. Lotta Isaksson skriver:

  Men… du ser ju inte alls ut som på den illustration jag gjorde på Rival! Borde jag kanske skicka in den till förlaget istället:) Nej då, skojar bara:) Bilderna är kalasfina, Caroline. Om röster ännu räknas så lägger jag min på bild nr 2- den svartvita. Svärtan skapar dramatik. (som i din roman kanske?)
  Kram från Lotta vid skrivbordet

 14. carolineeriksson skriver:

  Haha:-) Akta så jag inte lägger upp illustrationen jag gjorde av dig under Dreamers & Doers här på bloggen… fast kanske inte förresten. Att skriva kan jag hantera. Teckna är helt uppenbart inte min grej. Ha det gott och lycka till med skrivandet!