Insnöad

Skulle egentligen varit på trevligt event hos Books & Dreams igår (glöggmingel och smygläsning av vinternumret som kommer nästa vecka). Men mellan snökaos, försenade tåg, ett stycke bortrest man och två stycke barn som skulle hämtas från förskola/skola fick jag helt enkelt inte ihop det.

Det blev till att sitta inne och slita framför datorn istället. Och tänk – det gav resultat. Igår eftermiddag tryckte jag äntligen på sänd-knappen och skickade iväg det redigerade manuset till förläggar-Adam och redaktör-Kerstin för ny genomläsning. Sköööönt.

 

Vill du följa Debutantbloggen på Books & Dreams på Facebook? Eller prenumerera på blogginlägg via e-post? I bloggens högra kolumn finner du båda dessa möjligheter. Välkommen!

 

En kommentar

  1. Christel skriver:

    Grattis! Du hann innan jul!!!!
    Inget ont som inte har något gott med sig.